Vilkår og betingelser

Brugsbetingelser for Sack.dk-webstedet

 

Disse brugsbetingelser regulerer din brug af Sack.dk-webstedet og, medmindre andet er angivet, til din brug af ethvert andet websted eller mobilapplikation, der ejes eller drives af Sack.dk eller drives på vegne af Sack.dk (samlet "webstederne"). Læs disse brugsbetingelser omhyggeligt, inden du bruger webstederne.

 

Aftalevilkår

 

Ved at bruge hjemmesiderne accepterer du disse brugsbetingelser og Sack.dk's generelle online-privatlivspolitik (for besøgende, der er atten år eller derover) eller Sack.dk-børnenes online-fortrolighedspolitik (for besøgende, der er under atten (18) år alder), som er inkorporeret heri som reference. Hver gang du bruger webstederne, bekræfter du igen din accept af de daværende aktuelle brugsvilkår. Hvis du ikke ønsker at være bundet af disse brugsbetingelser, er dit eneste middel at afbryde brugen af ​​hjemmesiderne.

 

Sack.dk kan ændre disse brugsbetingelser til enhver tid og efter eget skøn. De ændrede brugsvilkår træder i kraft straks efter udstationering, og du accepterer de nyligt indsendte brugsvilkår ved at fortsætte din brug af webstederne. Du er ansvarlig for at holde dig informeret om eventuelle ændringer. Hvis du ikke er enig med de ændrede brugsbetingelser, er dit eneste middel at afbryde brugen af ​​hjemmesiderne.

 

Konti

 

Du kan blive bedt om at oprette en konto og angive en adgangskode til at bruge visse funktioner på webstederne. Du accepterer at give, vedligeholde og opdatere ægte, nøjagtige, aktuelle og komplette oplysninger om dig selv som bedt af registreringsprocesserne. Du må ikke udgive dig for at være en person eller enhed eller give en urigtig gengivelse af din identitet eller tilknytning til nogen person eller enhed, herunder brug af en anden persons brugernavn, adgangskode eller anden kontoinformation.

 

Du er fuldt ansvarlig for at opretholde fortroligheden af ​​din adgangskode og din konto. Og du er helt ansvarlig for al aktivitet foretaget af dig eller enhver, der bruger din konto. Du accepterer at beskytte din adgangskode mod andres adgang. Hvis du mener, at din konto er kompromitteret, skal du straks kontakte os via mail på: [email protected] eller sende en besked til vores live-chat service. Du accepterer at holde Sack.dk skadesløse for tab påført af Sack.dk eller en anden part på grund af en anden bruger din konto som et resultat af din manglende brug af rimelig omhu for at beskytte din adgangskode.

 

Indhold indsendt af andre brugere

 

Sack.dk er ikke ansvarlig for og støtter ikke indhold i enhver opslag foretaget af andre brugere på webstederne. Under ingen omstændigheder må Sack.dk holdes ansvarlig, direkte eller indirekte, for ethvert tab eller skade, der er forårsaget eller påstået at være forårsaget til dig i forbindelse med noget indhold, der er publiceret af en tredjepart på webstederne. Hvis du bliver opmærksom på misbrug af hjemmesiderne af nogen person, bedes du kontakte Sack.dk via mail på: [email protected] eller sende en besked til vores live-chat-tjeneste.

 

Hvis du føler dig truet eller tror, ​​at en anden er i fare, skal du straks kontakte det lokale retshåndhævende organ.



Aktiviteter, der er forbudt på webstederne

 

Følgende er en delvis liste over de former for adfærd, der er ulovlige eller forbudte på webstederne. Sack.dk forbeholder sig ret til at undersøge og tage passende juridiske skridt mod enhver, der efter Sack.dk's eget skøn deltager i nogen af ​​de forbudte aktiviteter. Forbudte aktiviteter inkluderer - men er ikke begrænset til - følgende:

 

- Brug af webstederne til ethvert formål i strid med lokale, statslige eller føderale love eller regler;

- Udstationering af indhold, der krænker intellektuelle ejendomsrettigheder, fortrolighedsrettigheder, publicitetsrettigheder, forretningshemmeligheder eller andre parters rettigheder;

- Udstationering af indhold, der er ulovligt, uanstændigt, ærekrænkende, truende, chikanerende, krænkende, bagvaskende, hadefuldt eller pinligt over for enhver anden person eller enhed som bestemt af Sack.dk efter eget skøn eller i henhold til lokale samfundsstandarder;

- Udstationering af indhold, der udgør cybermobning, som bestemt af Sack.dk efter eget skøn

- Udstationering af indhold, der skildrer enhver farlig, livstruende eller på anden måde risikabel adfærd;

- Udstationering af telefonnumre, gadenavne eller efternavne på enhver person

- Udstationering af URL'er til eksterne websteder eller enhver form for HTML eller programmeringskode;

- Udstationering af alt, hvad der kan være "spam", som bestemt af Sack.dk efter eget skøn;

- Efterligner en anden person, når han sender indhold;

- Indsamling af oplysninger om andre, herunder e-mail-adresser, uden deres samtykke;

- Tillade enhver anden person eller enhed at bruge din identifikation til at sende eller se kommentarer;

- Chikanering, trusler, forfølgelse eller misbrug af nogen person

- Engagerer sig i enhver anden adfærd, der begrænser eller forhindrer en anden person i at bruge eller nyde hjemmesiderne, eller som efter Sack.dk’ss eget skøn udsætter Sack.dk eller nogen af ​​dens kunder, leverandører eller andre parter for ethvert ansvar eller skade enhver type; eller

- Tilskyndelse til andre mennesker til at deltage i forbudte aktiviteter som beskrevet heri.

 

Sack.dk forbeholder sig retten - men er ikke forpligtet - til at gøre et eller flere af følgende:

 

- Undersøge en påstand om, at ethvert indhold, der er offentliggjort på webstederne, ikke er i overensstemmelse med disse brugsvilkår og bestemmer efter eget skøn at fjerne eller anmode om fjernelse af indholdet;

- Fjern indhold, der er voldeligt, ulovligt eller forstyrrende, eller som ellers ikke overholder disse brugsbetingelser;

- Afslut en brugers adgang til webstederne ved enhver overtrædelse af disse brugsbetingelser;

- Overvåge, redigere eller videregive ethvert indhold på webstederne; og

- Rediger eller slet alt indhold, der er publiceret på webstederne, uanset om sådant indhold overtræder disse standarder.

- Sack.dk’s varemærker og ophavsret

 

Alle varemærker, logoer og servicemærker, der vises på webstedet, er registrerede og uregistrerede varemærker tilhørende Sack.dk og / eller tredjeparter, der har godkendt deres brug (samlet "varemærkerne")

 

Du må ikke bruge, kopiere, reproducere, genudgive, uploade, sende, distribuere eller ændre disse varemærker på nogen måde. Brug af Sack.dk’s varemærker på ethvert andet websted er strengt forbudt. Alt materiale indeholdt på webstederne er ophavsretligt beskyttet, medmindre andet udtrykkeligt er angivet. Sack.dk vil aggressivt håndhæve sine intellektuelle ejendomsrettigheder i det fulde omfang af loven, herunder søgning efter strafferetlig retsforfølgning. Sack.dk garanterer eller erklærer ikke, at din brug af materiale, der vises på webstederne, ikke krænker rettighederne for tredjeparter, der ikke ejes af eller er tilknyttet Sack.dk. Brug af ethvert materiale på webstederne sker på egen risiko.

 

Hyperlinks

 

Disse websteder kan indeholde hyperlinks til tredjepartswebsteder. Sack.dk kontrollerer eller godkender ikke disse tredjepartswebsteder eller varer eller tjenester, der sælges på disse websteder. Nogle af disse websteder kan indeholde materiale, der er anstødeligt, ulovligt eller unøjagtigt. Du anerkender og accepterer, at Sack.dk ikke er ansvarlig eller ansvarlig for noget indhold eller andet materiale på disse tredjepartswebsteder.

 

Gældende lov og adskillelse

 

Disse brugsvilkår styres af og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Danmark. Du accepterer udtrykkeligt, at den eksklusive jurisdiktion for ethvert krav eller tvister i henhold til brugsvilkårene og / eller din brug af webstederne ligger i domstolene i Danmark, og du er endvidere udtrykkeligt indforstået med at underkaste sig sådanne domstoles personlige jurisdiktion med henblik på retssager ethvert sådant krav eller handling.

 

Hvis en bestemmelse i disse brugsvilkår viser sig at være ugyldig af en domstol, der har kompetent jurisdiktion, påvirker ugyldigheden af ​​en sådan bestemmelse ikke gyldigheden af ​​de resterende bestemmelser i disse brugsvilkår, som forbliver i fuld kraft og virkning. Intet afkald på nogen bestemmelse i disse brugsbetingelser betragtes som et yderligere eller vedvarende afkald på en sådan bestemmelse eller nogen anden bestemmelse.



Betaling

 

Betalinger behandles af Sack.dk.

Slutkunden kan vælge mellem forskellige betalingsmetoder, der leveres på platformene, som i øjeblikket er følgende: Kreditkort Udbyderen forbeholder sig retten til at tilføje andre betalingsmetoder eller ikke længere tilbyde visse betalingsmetoder. Slutkunden vælger bindende betalingsmetode, når han afgiver den respektive ordre. Forudsat at slutkunden vælger en online betalingsmetode, bliver betalingen muligvis behandlet af en ekstern betalingsudbyder, der samarbejder med udbyderen. Kortdata gemmes i dette tilfælde til fremtidige ordrer af betalingsudbyderen, forudsat at slutkunden vælger den respektive lagring af sådanne og hermed giver samtykke til det. På grund af COVID-19-nødsituationen i Danmark leveres alle ordrer, der betales online, uden fysisk kontakt.

 

Garantier

 

Hjemmesiderne og indholdet leveres på "som det er" -basis. I det omfang, loven tillader det, fraskriver Sack.dk, dets moderselskab, datterselskaber og tilknyttede virksomheder (Sack.dk-enhederne) og hver af deres agenter, repræsentanter og tjenesteudbydere alle garantier, enten udtrykt eller underforstået, lovbestemt eller på anden måde, inklusive men ikke begrænset til de underforståede garantier for salgbarhed, ikke-krænkelse af tredjeparts rettigheder og egnethed til et bestemt formål. Gældende lov tillader muligvis ikke udelukkelse af underforståede garantier, så ovenstående undtagelse gælder muligvis ikke for dig. Sack.dk-enhederne, deres agenter, repræsentanter og tjenesteudbydere kan ikke og garanterer eller garanterer, at: (a) webstederne vil være pålidelige, nøjagtige, komplette eller opdateret rettidigt; (b) Hjemmesiderne er fri for menneskelige og maskinfejl, udeladelser, forsinkelser, afbrydelser eller tab, herunder tab af data; (c) alle filer, der er tilgængelige til download fra webstederne, er fri for infektion af vira, orme, trojanske heste eller andre koder, der viser forurenende eller destruktive egenskaber; (d) alt indhold, du lægger på webstederne, forbliver på webstederne; eller (e) de funktioner eller tjenester, der udføres på webstederne, vil være uafbrudt eller fejlfri, eller at mangler på webstederne vil blive rettet.

 

Ansvarsbegrænsning

 

Sack.dk-enhederne, deres agenter, repræsentanter og tjenesteudbydere, hele ansvaret og dit eksklusive middel med hensyn til din brug af webstederne er at afbryde din brug af webstederne. Sack.dk-enhederne, deres agenter, repræsentanter og tjenesteudbydere er ikke ansvarlige for indirekte, specielle, tilfældige, følgeskader eller eksempler på skader, der opstår som følge af din brug af webstederne eller for ethvert andet krav, der på nogen måde er relateret til din brug af websteder. Disse undtagelser for indirekte, specielle, følgeskader og eksempler på skader inkluderer, uden begrænsning, skader for tabt fortjeneste, mistede data, tab af goodwill, arbejdsstop, arbejdsstop, computerfejl eller funktionsfejl eller andre kommercielle skader eller tab, selv hvis Sack.dk-enhederne, deres agenter, repræsentanter og tjenesteudbydere er blevet underrettet om muligheden deraf og uanset den juridiske eller retfærdige teori, som kravet er baseret på. Fordi nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, i sådanne stater eller jurisdiktioner, skal Sack.dk-enhederne, deres agenter, repræsentanter og tjenesteudbyders ansvar være begrænset i det omfang loven tillader det.

 

Udelukkelse

 

Sack.dk har ret til at opsige din konto og adgang til webstederne af en eller flere grunde, herunder uden begrænsning, hvis Sack.dk efter eget skøn anser din brug for at være uacceptabel eller i tilfælde af nogen overtrædelse fra dig af vilkårene for brug. Sack.dk kan, men er ikke forpligtet til at give dig en advarsel inden opsigelse af din brug af webstederne.

 

Kuponer/Rabat

 

Medmindre andet er angivet,

 

- Kuponer gælder kun for madbestillinger eksklusive leveringsgebyrer og containere

- Gælder kun til online betaling

- Sack.dk forbeholder sig retten til at annullere ordrer og konti, hvis der opdages svindelaktiviteter

- Sack.dk forbeholder sig ret til at stoppe en kupon til brug på visse restauranter uden forudgående varsel

- Vilkår og betingelser for individuelle restauranter gælder

 

Kontakt os

 

Spørgsmål? Kommentarer? Send en e-mail til os på [email protected]

 

© 2020 Sack.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

×

Indkøbskurv

{{ item.name }}

{{ item.quantity }} x {{ item.attributes.friendly_price }}

Vognen er tom! Subtotal: {{ totalPriceFormat }}